dimecres, de maig 02, 2007

II Semana Medioambiental

II SETMANA MEDIAMBIENTAL



Aquestes sessions organitzades pel Consell de la Joventut d’Alacant i WWF/Adena Alacant, dins del marc de col·laboració que les dues entitats tenen subscrit i que es plasma en l'àrea de treball i voluntariat sobre medi ambient anomenada Àrea Verda.


DESALADORAS

Miguel Ángel García Pérez. WWF/Adena Alacant

Dimecres 9 de maig de 2007.


WWF/Adena COMO SISTEMA DE PARTICIPACIÓN AMBIENTAL

Nuria Moreno Sanchís. WWF/Adena Alacant

Dijous 10 de maig de 2007.


MOVILIDAD SOSTENIBLE

Nacho Rodó Aranda. WWF/Adena Alacant.

Divendres 11 de maig de 2007.


REFORESTACIÓ EN MONTFORT

Eixida des de la Seu Universitària a les 10.00 h.

L'eixida de camp consistirà en el desplaçament a la Serra de les Àguiles, Partida Espejeras de Montfort, on el nostre grup reforesta una parcel·la de 13.5 ha . Allí s'informarà dels treballs que s’hi duen a a terme, i també en farà una reforestació.

Dissabte 12 de maig de 2007


Les sesions començaran a les 20.15 h. L’assistència es lliure fins a completar la capacitat de l’aula. Per a assistir a la reforestació, els assistents s’hi ha d’inscriure abans. Hi haurà un control de signatures i els assistents a un mímin del 80 % del curs podran sol·licitar un certificat d’assistència a l’ICE de la UA


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

II SEMANA MEDIOAMBIENTAL

Estas sesiones organizadas por el Consell de la Joventut d’Alacant y WWF/Adena Alicante dentro del marco de colaboración que ambas entidades tienen suscrito y que se pasma en el área de trabajo y voluntariado sobre medio ambiente llamada Área Verde.

Las sesiones se realizarán en el Aula 6 de la Sede Ciudad de Alicante. Universidad de Alicante, a partir de las 20:15 horas

DESALADORAS

Miguel Ángel García Pérez. WWF/Adena Alicante

Miércoles 9 de mayo de 2007

WWF/Adena COMO SITEMA DE PARTICIPACIÓN AMBIENTAL

Nuria Moreno Sanchís. WWF/Adena Alicante

Jueves 10 de mayo de 2007

MOVILIDAD SOSTENIBLE

Nacho Redondo Aranda. WWF/Adena Alicante.

Viernes 11 de mayo de 2007

REFORESTACIÓN EN MONFORTE DEL CID

Salida desde la Sede Universitaria a las 10.00 h.

La salida de campo consistirá en el desplazamiento a la Sierra de las Águilas, Partida Espejeras de Monforte del Cid donde nuestro Grupo lleva a cabo la reforestación de una parcela de 13.5 has. y se informará de los trabajos que se llevan a cabo así como la realización de una reforestación.

Sábado 12 de mayo de 2007

Para asistir a la reforestación se ha de inscribir previamente los/as interesados/as

Las sesiones empezarán a las 20.15 h. La asistencia es libre hasta completar la capacidad del aula. Para asistir a la reforestación, los asistentes se han de inscribir antes. Habrá un control de firmas y los asistentes a un mínimo del 80 % del curso podrán solicitar un certificado de asistencia a l’ICE de la UA.


CONSELL DE LA JOVENTUT D'ALACANT
C/ Labradores 14, 3ª. 03002 Alacant
Tel. 965 149 698
Fax. 965 149 678
www.cjalacant.net
cja@cjalacant.net