dissabte, d’agost 15, 2009

Televisió sense fronteres

Televisió sense fronteres

Fes-te fedetari! Signa per TV3 al País Valencià! Per la llibertat d'expressió i la llibertat d'informació, dos drets que el Partit Popular ha estat negant reiteradament a tots els valencians i valencianes des que tallara les emissions de TV3. Per a poder veure totes les televisions autonòmiques a tot l'Estat espanyol.

Què és una Iniciativa Legislativa Popular (ILP)?
Una ILP és una iniciativa ciutadana per aconseguir l’aprovació d’una llei mitjançant la recollida de signatures. El projecte de llei es presenta a la Mesa del Congrés espanyol avalat per un grup de persones de reconegut prestigi que fan d’impulsores del projecte, i a partir d’aquest moment es disposa d’un màxim de 9 mesos per a recollir un mínim de 500.000 signatures vàlides en el conjunt de l’Estat espanyol.

Per què aquesta ILP?
Primer, per posar solució a l’intent de l’actual Govern valencià de tancar TV3 al País Valencià, a través de la plena legalització de les seues emissions. Segon, per assolir el reconeixement legal de l’existència de les realitats lingüístiques i culturals catalana, basca i gallega i dels seus respectius espais de comunicació.