dimecres, de febrer 28, 2007



¿Qué es UP?

Esta pregunta se ha debatido en todas las ediciones de la Escola de Tardor que hemos organizado. La más acertada, aunque no formal, es: grupo de amig@s que comparte ilusión y ganas de cambiar las cosas desde la Universidad.

Según la "Guia per a l'alumnat implicat amb la Universitat" que se incluye en las agendas de este curso 2006-2007, oficialmente Universitarios Progresistas se define como:

Universitaris Progressistes (UP) és una associació d'estudiants de la Universitat d'Alacant que va nàixer el 1994. L'objectiu d'aquesta és representar els interessos de tots els estudiants de la universitat, i intentar que aquesta institució siga pública, gratuïta i de qualitat. Els membres d'UP, mitjançant la crítica constructiva, intenten cada dia ajudar i vetlar pels drets dels estudiants de la UA en tots els àmbits.

UP organitza diferents activitats per a complementar la formació, animar i dinamitzar la vida universitària. Algunes d'aquestes són: I Setmana Eròtica, I Jornada de Publicitat Transcultural, cicle de cinema d'animació, l'obra de teatre "Pedro y el Capitán" de Mario Benedetti, cursos d'associacionisme, un calendari intercultural i diversos congressos per als alumnes d'Econòmiques, Dret, Història i Relacions Laborals.


Localització: Despatx compartit amb APDUA, planta baixa. Aulari I.
Adreça electrònica: up@ua.es